onsdag 4 november 2015

Jollyroom event

För en vecka sedan var jag och Alicia iväg på ett event hos Jollyroom där vi provade på ett nytt märke de tagit in. Såhär beskrivs produkten på Jollyrooms hemsida:

"bObles är ett danskt varumärke som arbetar utifrån att alla barn förtjänar det allra bästa. Därför har de utvecklat multifunktionella möbler i snygg dansk design som uppmuntrar barn att röra på sig och leka i alla vardagliga situationer. bObles har sedan starten 2006 blivit internationellt erkända och vunnit flera designpriser!"

Jag och Alicia var väldigt imponerade av Bobles men tyckte nog att grejerna som var lagom för hennes ålder var lite för stora och lite för dyra att ha hemma. Däremot tycker jag absolut det är något att ha på förskolor. Vi var, trots att vi inte köpte något, väldigt nöjda med eventet. Alicia röjde på som vanligt och charmade alla med sin glädje och sina slängkyssar. Dessutom fick vi med oss en fin goodiebag hem. Däri låg en liten Bobles ring, en haklapp och en dregglis från Petite chérie. Stort tack Jollyroom för ett fint event!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar