onsdag 25 mars 2015

Namnkalas

Efter mycket velande fram och tillbaka om huruvida vi ska ha ett namnkalas för Alicia eller inte bestämde vi att det faktiskt blir av. Dop var helt uteslutet från början eftersom att ingen av oss är troende eller ens medlemmar i Svenska kyrkan så det hade bara känts märkligt.  Men att samla vår närmsta familj och vänner för att fira att Alicia kommit till världen kändes fint. Så i mitten på April blir det kalas. Eftersom det inte är något dop är presenter verkligen inte obligatoriskt men om man ändå skulle vilja köpa något litet till lillskruttan har jag skrivit ihop en liten önskelista här på saker hon behöver.

* Kläder i storlek 62 och 68 (nu är hon ca 60 cm lång), själv handlar vi mest på Kappahl men även Lindex och Åhléns har otroligt fina babykläder, bäst är ju förstås de söta småbutikerna som enbart säljer babykläder med lite bättre kvalitet så som Livly, How to kiss a frog och Noa Noa.

*Böcker, prasselböcker är extra uppskattat just nu

* Sophie the giraffe, Alicia fick Sophies kompis Fanfan the Fawn (rådjuret) i julklapp av gammelmormor och hon gillar den väldigt mycket men den är lite svår att hålla i så Giraffen hade nog också varit väldigt uppskattad

* Newbie home, lite småpiff till hennes rum så som galgar, en vimpel, filtar eller bäddlakan är alltid uppskattat

* Förvaringsbox till leksaker från Jox

*Myspöl från NG baby

* En sittdyna till tripptrappstolen, exempelvis den här

* En åkpåse inför nästa höst/vinter, dessa från Elodie Details tycker jag är väldigt vackra, varma och i rätt storlek och de passar bra till hennes vagn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar