lördag 21 mars 2015

#Bärvitt20mars

Igår bar vi vitt för alla änglabarn. Det berörde mig mer än jag förväntat mig att se på Instagram att över 1000 inlägg lades upp under #Bärvitt20mars och hur många som uppmärksammade våra änglar genom att bära vitt. Det är så många familjer som drabbas av det otänkbara men ändå är det så tabu att prata om. Tror det var därför jag blev så berörd, för att det som annars inte pratas om fick finnas igår. Våra döda barn fick finnas och uppmärksammades även av de som inte upplevt tragedin själva. Tack, det betyder mer för oss än ni anar!

Igår rockade vi även våra sockor för att uppmärksamma den officiella World Downs Syndrome Day (som är idag), detta för att påpeka hur fint det är med olikheter hos människor. Jag måste säga att jag tycker att denna typ av "event" på sociala medier är bra för att väcka samhällsdebatt och ta upp ämnen som annars inte diskuteras. För mig som lever i en familj som för evigt kommer sakna ett barn känns det viktigt och fint.

Hela vår familj bar såklart vitt igår för att hedra vår saknade, älskade Isabella som aldrig fick chansen att uppleva livet utanför magen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har precis läst igenom din blogg med stora tårar rullandes ner för mina kinder... känner igen mig i så mycket av det du skriver - vilket är både smärtsamt och skönt. Har precis förlorat mitt lilla hjärta i vecka 23+4, och du ger mig just nu en liten strimma hopp, tack! <3 /J

Sara sa...

Åh vad hemskt! Känner verkligen med dig. Jag vet precis känslan, det är skönt att inte vara ensam i världen med de tankar och känslor man går igenom samtidigt som man absolut inte vill att någon annan i världen ska behöva gå igenom samma sak. Beklagar verkligen er förlust. Synd att du inte lämnat någon adress så jag kan svara dig ordentligt. Har lite problem med mina kommentarer och upptäckte först nu att du skrivit. Ber hemskt mycket om ursäkt över att jag inte svarat tidigare. Jag önskar dig allt gott i världen! Stor styrkekram

Skicka en kommentar