onsdag 16 augusti 2017

Vardagskaoset

Längesedan något blev sagt här. Livet med två småbarn hemma går i ett och mitt liv just nu kretsar kring barnen helt och hållet. Finns inte tid för så mycket mer och den tid som finns används till att dricka te, andas och pussa på han som alltid finns vid min sida i detta vardagskaos. Men oj, så fantastiska de där två är. Herregud, Alicia hade utan problem kunnat ha en egen youtube kanal så som hennes mun går. Det är ljuvligt och det mesta som sägs är hysteriskt roligt. Däremellan kommer såklart ett och annat klassiskt treårsutbrott men i det stora hela är hon så underbar att hänga med nu. 
I förrgår blev Melina sju hela månader, helt galet. Hon sitter helt själv och har gjort det i lite över en månads tid. Äta är den största hobbyn just nu (bortsett från att kolla in vad Alicia hittar på för bus) det blir två grötportioner om dagen, två burkportioner om dagen och däremellan får hon ersättning då jag gav upp amningen för dryga två månader sedan på grund av alla förbannade mjölkstockningar. 
Trots att jag är trött vilken tid på dygnet du än frågar mig och trots att jag kan bli så frustrerad på de där små damerna så jag nästan exploderar, lever jag precis det liv jag så länge längtat efter. Alltså jag älskar mina tjejer så innerligt mycket och trots att livet just nu går på högvarv är jag så förbannat lycklig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar